19 серпня о пів на дванадцяту годину ночі до міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до травматологічного відділення з закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток тазу госпіталізована 18-річна жителька одного з сіл району.

За словами лікарів, тілесні ушкодження потерпілої характерні для ДТП. Вживши необхідних заходів, працівники міліції встановили, що дівчину збила іномарка темного кольору. За кілька годин водій, причетний до аварії був встановлений. Ним виявися 28-річний односелець. Чоловік пояснив, що злякався відповідальності, тому залишив місце автопригоди. Його автівка з пошкодженим лобовим склом та фарою поміщена на арештмайданчик.

Повертаючись з клубу, дівчина потрапила під колеса іномарки.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3135
Поширень: 0