Працівники міліції затримали двох раніше судимих чоловіків, які викрадали солярку з паливних баків вантажівок. Зловмисники «злили» вісімдесят літрів палива з автівки, яка стояла на узбіччі, але далеко від’їхати з краденим не змогли.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрій Дубецький, протягом останнього місяця на території району почастішали випадки крадіжок дизельного пального з автотранспорту. Тож міліціонери впроваджували цілодобові оперативно-розшукові заходи, які і дали результат.

Правоохоронці затримали крадіїв «на гарячому». Двоє місцевих жителів, віком 34 та 37 років на власному легковому автомобілі їздили по району та шукали вантажівки, залишені без догляду.

Двох раніше судимих чоловіків спіймали на крадіжці солярки

За словами затриманих, цього разу, помітивши на узбіччі вантажний автомобіль, вони зупинилися неподалік неї та, прихопивши із собою дві каністри та гумовий шланг, відкрили паливний бак вантажівки та злили з нього 80 літрів дизельного пального. Викрадене паливо вони збиралися продати.

У автомобілі зловмисників міліціонери крім каністр з викраденим пальним, вилучили ще 7 каністр та приладдя для «злиття» пального.

На даний час працівники міліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 3431
Поширень: 0