Працівники міліції затримали чотирьох чоловіків, які винесли з території одного з сільськогосподарських підприємств Тростянецького району тонну аміачної селітри.

До Тростянецького райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся директор одного з сільськогосподарських підприємств. Чоловік розповів, що невідомі з території підприємства, що охороняється, викрали тонну аміачної селітри.

За словами начальника Тростянецького райвідділу міліції Ігоря Соломона, оперативникам знадобилось декілька днів, аби натрапити на слід крадіїв. Неподалік місця злочину міліціонери виявили слід автомобіля, який застряг у болоті та припустили, що це міг бути транспортний засіб зловмисників. Залишені відбитки шин і вивели працівників міліції на крадіїв.

Ними виявились четверо мешканців села, в якому розташоване сільськогосподарське підприємство. Чоловіки віком 30, 31, 33 та 39 років, знаючи, що на території товариства зберігається добриво, вночі, пересипавши селітру у мішки, вивезли викрадене на власному авто.

Пізніше з’ясувалось, що один з затриманих раніше вже бував на території підприємства. За декілька днів до крадіжки добрив, чоловік самостійно викрав звідти декілька металевих кутників та 5 металевих опор

За даними фактами працівниками міліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.



Переглядів: 2547
Поширень: 0