Працівники міліції затримали братів, які демонтували залізничну колію

Працівники калинівської міліції затримали двох братів, які вночі розібрали залізничну колію, розташовану на території комбікормовому заводу. Викрадені металеві колійні з’єднання та костилі вони мали намір здати на металобрухт.

Як розповів начальник Калинівського райвідділу міліції Петро Скічко, до міліції зателефонував житель села Корделівка та повідомив, що на території комбікормового заводу невідомі особи демонтують непрацююче залізничне полотно. Викрадені деталі вони складають у багажник «копійки».

По дорозі на виклик працівники слідчо-оперативної групи зупинили «ВАЗ 2101», який рухався у напрямку обласного центру. Під час огляду автівки у багажнику міліціонери виявили металеві з’єднання та костилі. Вага викраденого - понад 300 кг.

Затриманими виявилися 18 та 24-річні рідні брати. Поле зору правоохоронців молоді люди потрапили вперше. За їхніми словами, у такий спосіб вони намагались заробити на життя.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 2749
Поширень: 0