Після чотирьох діб пошуків зниклого чоловіка правоохоронці знайшли його тіло в лісі поблизу с. Сальник Калинівського району. Троє підозрюваних у вбивстві з метою заволодіння автомобілем потерпілого заарештовані.

5 жовтня до чергової частини міліції звернулась вінничанка з заявою про зникнення її 28-річного чоловіка, який працював у службі таксі.

За словами т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області Сергія Кримчука, на пошуки автомобіля «Ауді-100», яким керував зниклий, було орієнтовано усі мобільні екіпажі міліції, введено план «Перехват».

Вжиті оперативні заходи дали позитивний результат. Вже через добу пошуків надійшла інформація з Іллінецького райвідділу міліції про те, що вказаний автомобіль бачили в м. Іллінці. Туди виїхала мобільна опергрупа з обласного управління міліції, почали проводити заходи і встановили особу місцевого приватного підприємця, який придбав вказане авто за 20 тисяч гривень.

 Таксиста, якого упродовж 4 діб шукали правоохоронці, знайшли мертвим в лісі у Калинівському районі

Під час опитування міліцією підприємець дав неправдиві покази, не назвавши справжніх продавців викраденої іномарки. Проте працівники міліції встановили, що зловмисники пропонували придбати у них «Ауді-100» і іншим громадянам. Відтак, це допомогло правоохоронцям з’ясувати особи трьох зловмисників та затримати їх. Підозрювані віком 26, 24 та 21 рік, двоє з них - жителі Вінницького району, третій – мешканець Іллінецького району.

 Таксиста, якого упродовж 4 діб шукали правоохоронці, знайшли мертвим в лісі у Калинівському районі

Проте не вдавалося знайти зниклого чоловіка. Отримана оперативниками інформація свідчила, що потерпілого скоріше за все уже немає в живих. Хоча підозрювані стверджували, що лише забрали у таксиста іномарку та залишили його в лісі.

Вагому допомогу у розкритті цього злочину надали колеги потерпілого таксиста, які допомагали у пошуку автівки та зниклого.

Після тривалих пошуків 9 жовтня з допомогою службової собаки правоохоронці знайшли чоловіка в лісі поблизу с. Сальник Калинівського району. Вбитий був прикиданий гіллям.

 Таксиста, якого упродовж 4 діб шукали правоохоронці, знайшли мертвим в лісі у Калинівському районі

За попередніми даними слідства, злочинці скоїли напад на таксиста в районі вул. Київської у м. Вінниці, зв’язали та вивезли в ліс, де задушили його, щоб заволодіти його цінними особистими речами та автомобілем.

Дії підозрюваних кваліфіковані слідством за п.6,12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч.3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

За скоєння цих злочинів підозрюваним загрожує до 15 років ув’язнення чи довічне перебування за гратами.



Переглядів: 6070
Поширень: 0