У Бершадському районному суді завершено судове слідство у кримінальному провадженні за обвинуваченням раніше неодноразово судимого, в т.ч. і за вчинення тяжкого злочину, жителя смт. Чечельник. Підсудний обвинувачувався у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне позбавлення життя іншої людини, вчинене з корисливих мотивів).

Зокрема, вказана особа, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, позбавила життя 23-х річну жительку смт. Чечельник, з метою заволодіти її грошима у сумі 750 грн та іншим майном. В подальшому, задля приховання вчиненого ним злочину, чоловік зімітував самогубство дівчини, підвісивши її тіло до дерева за допомогою паска, знятого із куртки вбитої людини.

За вбивство 23-річної дівчини вбивці дали 17 років. Прокуратура за більш жорстке покарання

Злочинця визнано винним та призначено покарання у вигляді 17 років позбавлення волі.

За вбивство 23-річної дівчини вбивці дали 17 років. Прокуратура за більш жорстке покарання

Прокуратура Бершадського району вважає вирок суду занадто м’яким, а призначене покарання – недостатнім для виправлення та перевиховання злочинця та усвідомлення тяжкості вчиненого ним злочину, тому готує апеляційну скаргу, у якій проситиме призначити покарання у виді позбавлення волі на більший строк.



Переглядів: 3999
Поширень: 0