Працівники бершадської поліції затримали жителя села Війтівка, який 29 лютого біля місцевого кафе з мисливського карабіна застрелив свого односельця. Обставини інциденту наразі з’ясовують слідчі.

29 лютого до Бершадського відділу поліції від лікарів швидкої допомоги надійшла інформація про те, що поблизу кафе на вулиці Соборній з вогнепальним пораненням спини виявлений мертвим 37-річний місцевий житель.

Як розповів т.в.о. начальника Бершадського відділу поліції Ігор Соломон, підозрюваний у вбивстві був затриманий працівниками поліції неподалік від місця злочину, коли намагався сховати в машині набої до карабіну. Правопорушником виявився 36-річний односелець потерпілого, з яким вони були знайомі з дитинства.

Попередньо встановлено, близько 19.00 години біля місцевого кафе між чоловіками, які стяли біля своїх поруч припаркованих автівок, виникла суперечка та словесна перепалка. Вони не зійшлися у поглядах стосовно подій на сході країни. Свідки інциденту намагались вгамувати обох. Коли потерпілий вже збирався їхати, другий учасник конфлікту дістав зі своєї машини зареєстрований мисливський карабін «Вепр» та вистрілив йому у спину. Чоловік помер на місці події ще до приїзду лікарів.

Мисливський карабін калібру 7,62 мм вилучений та направлений на експертизу.

За попередніми даними, обоє учасників конфлікту знаходилися під дією алкоголю. Остаточно це визначать експертизи.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 3956
Поширень: 0