2 червня при в’їзді у село Зарванці Вінницького району працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали 16-річного підлітка з пакетом амфетаміну вагою 50 грамів. Наркотичну речовиною хлопець ховав у нижній білизні.

Близько 16.00 поблизу села Зарванці оперативники затримали 16-річного вінничанина з наркотичною речовиною, схожою на амфетамін. Пакет з речовиною рожево-білого кольору підліток добровільно віддав оперативникам, які підійшли до нього та запитали про наявність заборонених предметів.

Хлопець, який йшов разом з другом, привернув увагу оперативників своєю поведінкою. Він помітно нервував та постійно озирався. Коли правоохоронці підійшли до нього, він зізнався, що має при собі амфетамін. Поліетиленовий 50-грамовий пакет з наркотичною речовиною хлопець ховав у нижній білизні.

За словами неповнолітнього правопорушника, амфетамін він придбав за оголошенням, знайденим у мережі Інтернет, а заборонений товар отримав через поштового перевізника. Хлопець виправдовувався, на правопорушення наважився через те, що немає чим заплатити за навчання у технікумі. Де насправді він взяв та навіщо зберігав заборонену наркотичну речовину, з’ясовують слідчі.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення затриманому загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Наркотична речовина направлена на експертизу, після проведення якої буде надана остаточна кваліфікація даному правопорушенню.



Переглядів: 2352
Поширень: 0