У Козятині за підозрою у пограбуванні перехожого працівники поліції затримали місцевого жителя. У 59-річного потерпілого зловмисник вирвав з рук барсетку з мобільним телефоном, банківською карткою та особистими речами.

16 грудня до Козятинського відділення поліції з заявою про пограбування звернувся 59-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що близько півдня на залізничному переході невідомий чоловік вирвав у нього барсетку, де знаходилась банківська картка, мобільний телефон та особисті речі.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Олег Швець, 26 лютого підозрюваний у вчиненні даного правопорушення був затриманий. Ним виявився 40-річний місцевий житель раніше судимий за крадіжки та грабежі. У вчиненому правопорушенні затриманий зізнався та розповів, що викрадений телефон він подарував товаришу, а барсетку з речами потерпілого - спалив.

Телефон, подарований товаришу, поліція вилучила.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років ув’язнення. Затриманому оголошено про підозру.



Переглядів: 1724
Поширень: 0