Минулими вихідними у комплексі спортивного ліцею – інтернату у м. Київ відбулися фінальні змагання VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам”яті М.М.Баки з гандболу, у яких взяла участь команда ветеранів Вінницької області. У змаганнях взяли участь сім команд областей України та м. Києва.

Наша команда у першій грі зустрілася з командою Закарпатської області та виграла з рахунком 15:7.  Вінничани у півфіналі зустрілися з майбутнім чемпіоном, командою Київської області,та поступилися з рахунком 8:15. У зустрічі за 3 місце наша команда грала з командою Сумської області. Від початку і до кінця ми домінували на майданчику, вигравши перший тайм з рахунком 6:2, а зустріч – з рахунком 10:8.  Наші спортсмени стали бронзовим призером України з гандболу на іграх ветеранів. Таким чином, серед команд ІІ групи у загальноукраїнському заліку команда Вінницької області  посіла перше місце.

Вінничани стали бронзовими призерами України з гандболу на іграх ветеранів

Чемпіоном ігор стала команда Київскої області, яка у впертій боротьбі у фінальній грі з рахунком 9:8 переграла команду м. Києва.

Кращим гравцем у нашій команді визнано воротаря Чернюка Костянтина.

Вінничани стали бронзовими призерами України з гандболу на іграх ветеранів

Склад команди:

Воротарі: Чернюк Костянтин, Іноземцев Олександр.
Розігруючі: Богословський Валерій, Семенюк Ігор, Чорний Юрій.
Півсередні: Чуприна Сергій(капітан), Кривицкий Сергій, Вознюк Олексій.
Лінійні:Тихонов Володимир, Журавель Михайло,
Крайні: Соломатін Микола, Ткачук Олександр, Чудаков Анатолій, Гончарук Борис.



Переглядів: 4123
Поширень: 0