18-19 грудня у Вінниці відбувся Кубок області зі стрільби кульової (олімпійські вправи). У командному заліку зі стрільби кульової (олімпійські вправи кращими виявилися наступні команди стрільців: 1 місце – «Вінниця-1», 2 місце – «Вінниця-2», 3 місце – Тиврівський район, всього більше сотні спортсменів.

Першість розігрувалася у 12 номінаціях, здебільшого у вправах, що входять в олімпійську програму.

16-річна вінничанка майстер спорту з кульової стрільби Дар'я Козачук здобула перемогу зі стрільби з гвинтівки у відкритому чемпіонаті Вінниччини серед дорослих. Дар'я та 15-річний майстер спорту з кульової стрільби Назар Кубов з міста Гнівані, який теж став переможцем зі стрільби з гвинтівки, мають всі шанси представляти Україну на Олімпіаді – 2020. Змагання проходили у тирі Вінницького педуніверситету.

Нагорода дісталась і майстру спорту міжнародного класу вінничанці Людмилі Василюк, яка найвлучніше стріляла по рухомій мішені.

Збірна стрільців Вінниччини за результатами 2015 року посіла 3 місце в Україні; 23 спортсмени офіційно є стрільцями збірної України по різним вправам та по різним віковим категоріям.



Переглядів: 2445
Поширень: 0