21-24 квітня 2016 року у приміщенні спортивного комплексу обласної національної поліції проходитиме чемпіонат України з художньої гімнастики серед школярів за програмою кандидатів у майстри спорту та майстрів спорту України.

Чемпіонат такого рівня та масштабу проходитиме на Вінниччині вперше, завдяки, в першу чергу, сумлінній кропіткій роботі команди молодих, талановитих, креативних тренерів – Заплішній Юлії Юріївні – тренеру МДЮСШ № 1 з художньої гімнастики, Суржок Анні Миколаївні – директору спортивного клубу «Прем’єра», а також успішним виступам гімнасток нашого міста на змаганнях різного рівня.

Вже два роки поспіль Вінниччина пишається чемпіонками України з художньої гімнастики серед школярів – це Липницька Вікторія та Ходак Олександра. Задля досягнення таких результатів наша команда гімнасток займається щоденно від 3 до 6 годин на день. Звичайно, тренери дають дівчатам відпочити, адже у клубі «Прем’єра» панує абсолютне порозуміння та взаємовіддача між спортсменками та тренерами. Діти йдуть на тренування із задоволенням, незважаючи на важку працю. І дійсно, така наполеглива і важка праця загартовує їх змалечку, прищеплюючи почуття високої самоорганізації, дисципліни та змістовного майбутнього.

Наступного тижня у Вінниці проходитиме чемпіонат України з художньої гімнастики

Проведення таких змагань є дуже почесним та престижним для міста та області, а також сприяє пропаганді здорового способу життя та розвитку і популяризації чарівного виду спорту – художньої гімнастики. Безперечно, проведення такого свята грації та краси сприятиме розвитку туризму. Отож, сподіваємось, що ці змагання стануть поштовхом для розвитку та підтримки цього прекрасного олімпійського виду спорту у нашому місті і саме вінничанки через кілька років змусять підніматися прапор України та слухати гімн нашої держави на аренах Європи та світу.



Переглядів: 3576
Поширень: 0