Найвище звання і головну відзнаку — Гран-Прі Вінницький національний технічний університет отримав на міжнародній виставці «Освіта та кар’єра-2016»

З 14 по 16 квітня у столичному Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» проходила ХХVII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра — 2016»

Зорганізували її товариство «Знання України» за підтримки міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

У рамках виставки «Освіта та кар’єра — 2016» відбулася також виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном — 2016». Учасниками виставки були вищі заклади освіти України, Німеччини, Австрії, Польщі, Чехії, Словаччини, Латвії, Литви, Ізраїлю, Кіпру та інших країн.

На виставці були представлені 33 вищі навчальні заклади України, які мають статус національних.

ВНТУ взяв участь у конкурсі виставки у номінації «Науково-дослідна діяльність навчального закладу». Конкурсна комісія нагородила ВНТУ найвищою відзнакою — Гран-Прі.

Вінницький національний технічний університет - лідер вищої освіти України

Наш університет взяв участь також і в рейтинговому виставковому конкурсі де отримав почесне звання «Лідер вищої освіти України».

За багаторічну науково-педагогічну діяльність та вагомий внесок у розвиток освіти і науки України Подякою міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України відзначений ректор ВНТУ, доктор технічних наук, професор Володимир Грабко.



Переглядів: 3863
Поширень: 0