Кілька десятків провідних компаній Вінниці й України шукали майбутніх співробітників на Ярмарку кар’єри 2018 у Вінницькому національному технічному університеті. Це дійство вже традиційне і нині пройшло у виші вдев’яте.

Організатор — Вінницький осередок європейської студентської організації BEST — Board of European Students of Technology (Рада студентів технічних університетів Європи).

Студенти мали змогу одразу особисто спілкуватися з менеджерами й ейчарами працедавців, пропустивши тести, телефонні й скайп інтерв’ю. А потому побувати на презентації компанії, яка зацікавила.

ЯК-2018 зібрав у ВНТУ топові фірми регіону і держави.

Робота тебе шукає — Ярмарок кар’єри 2018 від BEST-Vinnytsia для студентів ВНТУ

Роботодавці зі Львова запрошують приєднатися до громади творців шоколадної насолоди.

«Ми представляємо кондитерську фабрику «Світоч». Знайомимось зі студентами, розказуємо про програму стажування і можливість проходити практику. Ми чекаємо на молодих людей, які готові працювати і розвивати виробництво та великий бізнес», — говорить Олена Барабаш.

Ще напередодні дійства зацікавлені в роботі студенти мали змогу заповнити резюме, яке організатори поширювали між роботодавцями-учасниками Ярмарку кар'єри 2018.

Олена Курілова, менеджер із персоналу, торговий дім «Укрсервіс»: «Маємо свій інтернет-магазин, свій ІТ-центр, сервісний відділ, тому нам потрібні різні спеціалісти. Студенти проявляють інтерес до фірми. Наразі ми взяли двох студентів факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії, вони ще не закінчили університет. Один у нас працює в ІТ-відділі, інший у відділі прямих продажів. Це Олег Короленко і Владислав Легойда. Студенти ВНТУ нам дуже потрібні, і я знаю, що тут дуже гарні студенти. Мають високий фаховий рівень».

Робота тебе шукає — Ярмарок кар’єри 2018 від BEST-Vinnytsia для студентів ВНТУ

Студент ВНТУ Богдан Примаковський розповів, як він влаштувався на за допомогою Ярмарку кар’єри. «Моя історія почалась позаторік навесні, коли почав активно шукати роботу в сфері ІТ. Для людини без досвіду роботи в індустрії це доволі складно. Пошук вакансій на DOU та інших тематичних порталах, розробка однотипних тестових завдань та типові співбесіди безжально гасили амбіції. Аж ось я потрапив на Ярмарок Кар’єри 2016. Саме тут я знайшов компанію SteelKiwi, яка дала мені шанс проявити себе як розробник програмного забезпечення. Нині я маю майже 2 роки безцінного досвіду розробки разом зі своєю dream team та декілька крутих проектів».

Робота тебе шукає — Ярмарок кар’єри 2018 від BEST-Vinnytsia для студентів ВНТУ

Студентка ВНТУ Марія Польова про свій вдалий досвід: «Ще далекого 2015 року я була у складі організаторів BEST Ярмарку Кар'єри у ВНТУ. Ще роботу не шукала, але HR Катерина компанії Zoom Support сама запропонувала мені пройти базовий скрінінг — невелике інтерв'ю англійською. І з першої спроби я знайшла собі першу роботу!»



Переглядів: 3135
Поширень: 0