Днями до 1-го відділу міліції м. Вінниці з заявою про злочин звернувся 30-річний житель Вінницького району. За словами чоловіка, в вечірній час у місті Вінниці по вул. Тарногородського на нього напав невідомий, наніс йому тілесні ушкодження та заволодів мобільним телефоном «НТС» вартістю майже 7000 гривень.

Правоохоронцями було вжито усіх необхідних заходів для розкриття даного правопорушення. Однак, заявник недооцінив професіоналізм вінницьких працівників міліції. Оперативники встановили, що чоловік, ввів у оману правоохоронців для того, щоб пришвидшити пошуки його телефону. Звернувся із завідомо неправдивим повідомленням про вчинений відносно нього злочин.

Дана інформація зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 383 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину). Таке правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.



Переглядів: 3727
Поширень: 0