Так, у минулому році при бібліотеці-філії №8 розпочала роботу юридична громадська приймальня «Пункт правової підтримки». У філії №13 відкрився Центр міжкультурного діалогу, а у філії №1 започатковано презентації виставок творчих робіт читачів.

За минулий рік кількість відвідувань бібліотек-філій порівняно з 2012-м збільшилася на 30%, або більше ніж на 109 тисяч. Загалом книгозбірні міста відвідали понад 367 тисяч користувачів. Самі бібліотекарі переконані, що цьому у великій мірі сприяло створення сайту Вінницької централізованої бібліотечної системи, презентація якого відбулась торік у лютому, та Інтернет-блоги 10-ти філій ЦБС. Адже саме тут можна дізнатися останні новини бібліотек, де, коли і які будуть проводитися майстер-класи, вивчення іноземних мов, різноманітні вечори, конкурси тощо.

Позитивно на відвідуваність бібліотек впливають й культурно-просвітницькі бібліотечні заходи, кількість яких постійно зростає. Так, у минулому році в них взяли участь більше 37 тисяч користувачів, для яких проведено більше трьох тисяч заходів, а це майже на 40 % більше, ніж у 2012-му.

Також у бібліотеках постійно розширюють спектр нових послуг. Зокрема, при філії №8 розпочала роботу юридична громадська приймальня «Пункт правової підтримки». Тут фахівці двічі на місяць надають вінничанам безкоштовні консультації з правових питань. У бібліотеці-філії №13 відкрився Центр міжкультурного діалогу. А у бібліотеці-філії №1 започатковано презентації виставок творчих робіт читачів.



Переглядів: 2831
Поширень: 0