Вчора працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці влаштували благодійну акцію «Творімо добро» приурочену до 1 вересня. Вони принесли вихованцям Вінницького обласного дитячого спеціалізованого будинку дитини з ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки «Малятко» кольорові олівці, розмальовки, конструктор, дитячий одяг та іграшки.

Організатори акції «Творімо добро» зазначають, що її метою є показати те, що кожен може творити добро, адже навколо нас є багато людей, які потребують допомоги. Тож, працівники Територіального центру зібрали кошти, на які закупили кольорові олівці, розмальовки, конструктор і принесли дитячий одяг та іграшки для вихованців Вінницького обласного дитячого будинку «Малятко».

Також в акції взяли участь підприємці Вінниці, які надали для дітей солодощі. «Головними принципами роботи Територіального центру – є гуманізму та альтруїзму, які ми щодень повинні втілювати в повсякденному житті. Наше призначення - допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Вихованці будинку дитини «Малятко» – дітки, які потребують любові, турботи та піклування. Працівники поділилися частинкою своєї душі, і у відповідь отримали безцінний подарунок – посмішки та радість дітей. Творімо добро, і воно неодмінно повернеться до нас», – каже заступник директора територіального центру соціального обслуговування Богдана Данчак.​



Переглядів: 3161
Поширень: 0