Корпорація ROSHEN заявляє про те, що компанія завжди дотримується усіх вимог, постанов, рішень усіх структур органів влади.

Не стала виключенням вимога ПАТ «Вінницяобленерго» щодо переходу на режим обмеженого споживання електроенергії на підприємствах міста Вінниця.

Компанія ROSHEN перейшла на добровільне обмеження споживання електроенергії на своїх підприємствах, включаючи Вінницьку кондитерську фабрику.

Для переходу на режим роботи з ефективним використанням енергоресурсів на Вінницькій фабриці компанія проводить організаційно-технічні заходи з економії енергоресурсів, так за перші два тижні споживання електроенергії на Вінницький фабриці знизили на 16%, до кінця поточного місяця загальний обсяг споживання буде скорочено на 35%.

Режим включення новорічної ілюмінації на фабриці також відбувається за новим графіком ефективного споживання електроенергії, а саме: ілюмінацію включають лише у вихідні дні – суботу та неділю, а також у святкові дні відповідно до Рішення №2535 «Про влаштування міської Новорічної ялинки та святкового прикрашення у м. Вінниця» Виконавчого комітету Вінницької міської ради (Додаток 2, Заходи щодо освітлення центральної частини міста в зв’язку з проведенням Новорічних та Різдвяних свят, п. 3 Керівникам підприємств різної форми власності святково прикрасити вітрини та будівлі підприємств та прилеглих до них територій, строк виконання до 12.12.2014 р.).

До того ж, обсяг споживання електроенергії святковою ілюмінацією не є високим, оскільки використовуються енергозберігаючі LED лампи. Процент споживчої енергії ілюмінації на добу складає 0,1% від загального обсягу споживання фабрики. Електрична потужність ілюмінації становить 18 кВт, за 7 годин роботи використовується 126 кВт*годин. Для порівняння: електрична потужність вантажного електровозу ВЛ80Т-922 становить 6400 кВт!



Переглядів: 3748
Поширень: 0