Працівники міського відділу Державтоінспекції поставили на арештмайданчики два автомобіля з підробними документами. Водіям, які керували автівками загрожує кримінальна відповідальність.

Працівниками відділу ДАІ міста Вінниці по вулиці Коцюбинського було зупинено автомобіль «Mercedes Benz 300E», під керуванням 41-річного вінничанина. При перевірці документів на авто зясувалось, що свідоцтво про реєстрацію технічного засобу містить явні ознаки підробки.

Ще одну іномарку «Ford-Fiesta», технічний паспорт якої також виявився підробним, працівники ДАІ зупинили по вулиці Бучми. За кермом автомобіля перебував 28-річний житель одного з сіл Вінницького району.

Вилучені документи відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Всі автомобілі поміщено на арештмайданчик. Триває розслідування



Переглядів: 3654
Поширень: 0