П’яний покупець погрожував продавчині нічного магазину вбивством за те, що йому не сподобалось, як вона йому відповіла. Він розмахував перед жінкою пістолетом до тих пір, поки не побачив наближення екіпажу патрульної служби міліції.

Близько півночі до вінницької міської міліції на лінію 102 зателефонувала продавчиня нічного магазину, розташованого на зупинці громадського транспорту по вул. Хмельницьке шосе, та повідомила, що невідомий чоловік безпричинно погрожує їй фізичною розправою. У руках він тримає пістолет.

На місце виклику одразу ж був направлений найближчий екіпаж патрульної служби міліції. Коли правопорушник побачив правоохоронців, викинув зброю на землю та зробив вигляд, наче нічого не відбувається.

П’яного дебошира міліціонери затримали. Ним виявився 36-річний безробітний вінничанин. Зброя, якою він погрожував жінці, вилучена та направлена в НДЕКЦ при УМВС на експертизу. Попередньо встановлено, що це пристрій для відстрілу гумових куль, споряджений п’ятьма набоями калібру 9 мм.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 КК України (погроза вбивством). За такий злочин передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2-х років.



Переглядів: 3822
Поширень: 0