Дільничні інспектори міської міліції, за допомогою небайдужих свідків, встановили та затримали двох 15 та 17-річних хлопців, які причетні до крадіжки золотих прикрас з будинку вінничанки.

Повідомлення про крадіжку правоохоронці отримали від сусідки, що живе навпроти. Жінка бачила, як через вікно сусіднього будинку вилазило двоє хлопців та одразу зателефонувала до міліції.

Приїхавши на місце події, слідчо-оперативна група зафіксувала факт пошкодження вікна та прийняла заяву від власниці будинку про зникнення золотих прикрас.

Як розповів начальник міської міліції Юрій Куций, менш ніж за добу особи зловмисників були встановлені. Ними виявились двоє неповнолітніх хлопців, один з яких на момент вчинення даного кримінального правопорушення відбував умовний термін покарання.

Наразі слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 4536
Поширень: 0