Майже три сотні набоїв та саморобний пристрій для відстрілу куль вилучили працівники вінницької міліції у підсобному приміщенні одного з місцевих кафе.

Оперативна інформація про те, що в одному з вінницьких кафе знаходиться зброя та набої знайшла своє підтвердження, коли за згодою власниці був проведений огляд даного приміщення.

25 лютого у підсобному приміщенні міліціонери знайшли саморобний пристрій з механізмом та пружиною для відстрілу куль та 270 набоїв калібру 5,6 мм.

Власниця закладу пояснила, що цим підсобним приміщенням користувався її колишній зять, з яким зараз ніхто з її родини стосунків не підтримує. Свою причетність до появи у підсобці кафе набоїв та саморобної зброї 31-річний чоловік заперечує.

Зброю та набої міліціонери вилучили та направили на експертизу, а слідчі наразі з’ясовують її походження та мету зберігання.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.



Переглядів: 3405
Поширень: 0