Більш як 2,5 тисячі метрів асфальту планують покласти протягом місяця по вулиці Пархоменка. Окрім того, на цій ділянці дороги буде облаштовано новий тротуар.

Два тижні тому у Вінниці почали капітально ремонтувати першу у цьому році дорогу – по вулиці Пархоменка. На сьогоднішній день дорожники вже провели демонтаж 210 метрів бордюра та зробили планування території на площі у тисячі кв. м. Паралельно ведуться роботи і з встановлення нового бордюрного каменю. Наразі робітники вже проклали 194 м.п. бордюру.

Загалом же на цій ділянці дороги планують заасфальтувати 2625 м2 дорожнього полотна, також облаштовуватимуться та асфальтуватимуться і тротуари. Дорожники планують демонтувати 400 метрів старого бордюру та покласти 470 метрів нового. Площа асфальтування тротуарів – біля 120 м2.

За даними департаменту комунального господарства та благоустрою, закінчити проект з капітального ремонту ділянки дороги по вулиці Пархоменка планують орієнтовно через місяць. Окрім того, в перелік доріг, які цьогоріч будуть капітально ремонтуватись по цьому департаменту, включено вулиці Морозова, Складська, Громова, Стеценка, Зелена, Ватутіна. Наступною, після завершення робіт по вулиці Пархоменка, буде дорога по вулиці Складській.



Переглядів: 3716
Поширень: 0