У 2015 році автопарк комунальних підприємств поповнився 4 міні-тракторами з зимовим обладнанням, 2 комплекти для літнього прибирання на автомобілі «Глобус», автовишками, сміттєвозом тощо. Загалом продовж року придбано 14 одиниць спеціалізованої техніки та обладнання, що підсились роботу служб по прибиранню території міста.

Щороку у Вінниці збільшується кількість спеціалізованої техніки, яка використовується працівниками комунальних підприємств для прибирання вулиць, доріг та прибудинкових територій. З’являються й зразки нової техніки, яка раніше у нашому місті не використовувалася.

«У цьому році місто придбало автовишку та трактор для навісного пристрою викорчовування пнів, які використовуються у МКП «Вінницязеленбуд». Також закупили сміттєвоз для КУП «ЕкоВін», автовишку для МКУП «Міськсвітло» та автокатафалк для КП «Комбінат комунальних підприємств», – каже начальник відділу департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Для КП «Вінницьке шляхове управління» в цьому році було закуплено два міні-причепи, два комплекти для автомобілів «Глобус» для літнього прибирання вулично-шляхової мережі та чотири міні-трактори з зимовим обладнанням для очищення тротуарів. А також, РП-1300 для посипки тротуарів протиожеледними матеріалами. Це розподілювач для розсипання солі та інших протиожеледних матеріалів на тротуарах і міжквартальних проїздах. Його використовують для запобігання появі голольоду та ущільненого снігу в проблемних місцях і, як наслідок, різко знижує травматизм.



Переглядів: 3527
Поширень: 0