Працівники міського відділу міліції затримали 26-річну місцеву жительку за підозрою у шахрайстві. Дівчина під приводом пошуку житла видурила у довірливого вінничанина 1 000 гривень.

До Вінницького міського відділу міліції з заявою про шахрайство звернувся 27-річний місцевий житель. Зі слів заявника, дівчина, яка представилась співробітницею агентства з надання послуг з пошуку житла, виманила у нього 1 000 гривень.

Правоохоронці затримали зловмисницю. Нею виявилась 26-річна місцева жителька. Правоохоронці перевіряють її на причетність до аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Міліція вкотре звертається до громадян бути обачними! Ніколи не підписуйте договорів, які є для вас незрозумілими, та не розраховуйтесь передчасно за обіцяні послуги агентства, доки не будете впевнені у їх достовірності.



Переглядів: 4760
Поширень: 0