Нещодавно у Вінниці на розі вулиці Островського та Привокзальна було підсилено зовнішнє освітлення. Тут з’явилося 13 нових опор, кожна з яких має по два плафони з енергозберігаючими лампами. Це покращить освітлення цієї території у темний час доби, і, як результат, вінничанам буде комфортніше та безпечніше по них ходити.

У Вінниці продовжується розбудова мережі вуличного освітлення. Так, у цьому році працівники МКУП «Міськсвітло» довстановлювали 22 нових світильника вздовж велосипедної доріжки по Хмельницькому шосе. Також було проведено будівництво мережі вуличного освітлення в одному з мікрорайонів Старого міста по вулицях Будівельників, Тихій, Примакова, частині вулиці Тимощука з новобудовами, тупику Тихому тощо.

Додаткове освітлення з’явилося цьогоріч й вздовж набережної Південного Бугу від Центрального мосту до вулиці Чорновола. А у жовтні світліше в темну пору року стало й по вулиці Островського.

Нещодавно завершилися роботи по встановленню додаткового вуличного освітлення на розі вулиць Островського та Привокзальна. Тут з’явилося 13 світильників, кожен з яких має по два плафони з енергозберігаючими лампами.



Переглядів: 3718
Поширень: 0