30 жовтня, з метою вивчення культури європейських країн, вінницька малеча влаштовує дитячий розважальний захід «Хелловін по-вінницьки». Організатори – КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» за підтримки відділу у справах молоді та туризму міської ради.

Західне свято звикли відзначати озброївшись фразою «Солодощі або смерть» малеча ходить по сусідських будинках і збирає солодкі подарунки. Сьогодні, у Вінниці все навпаки: замість страшної нечисті – діти, увібрані у казкових персонажів, а замість звичного колядування – святково вбрана малеча сама роздає цукерки, але не просто так – за посмішку. Адже, як відомо, саме посмішка являється символом та родзинкою Вінниці.

Отож, усміхнені і вбрані дітлахи, озброївшись цукерками, святковим гарбузом та гарним настроєм, розпочнуть вітати місто із самого серця – вулиці Соборної, а саме із Вінницької міської ради. Малеча завітає у гості до працівників департаментів та відділів місцевого органу самоврядування, які за щирі посміши отримають святкові вітання.



Переглядів: 6645
Поширень: 0