У Вінницькій обласній науковій бібліотеці імені К.А. Тімірязєва в рамках програми «Світ Інтернету» проводяться тренінги з комп’ютерної грамотності для учасників АТО. Про це повідомила заступник директора з наукової роботи та інформатизації обласної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва Галина Слотюк.

«На початку лютого було сформовано першу групу з числа учасників антитерористичної операції, для яких у бібліотеці імені Тімірязєва організоване навчання із комп’ютерної грамотності. Протягом двох тижнів для бійців безкоштовно проводитимуться тренінги на тему «Основи роботи на ПК та пошук інформації в Інтернеті».

Заняття проходять по дві години вдень - з 17-00 до 19-00. «Навчаємо доступу до публічної інформації органів влади, допомагає реєструватися на сайтах які їм потрібні, вчимо як обрахувати пенсії чи субсидії, як подавати чи підтримувати петиції, як користуватися онлайн-сервісами, які є сьогодні. Ми формуємо групи за попереднім записом, користувачі самі обирають для себе зручний час відвідування занять. Тож якщо буде попит серед учасників АТО, групи набиратимемо надалі», - зауважила Г. Слотюк.

Своєрідний випуск першої групи сформованої із учасників АТО у бібліотеці імені К.А.Тімірязєва планують на 14 лютого.



Переглядів: 2802
Поширень: 0