Працівники поліції Вінниччини провели вдалу операцію зі звільнення 19-річного студента. Ввечері 4 березня на вулиці Соборній четверо чоловіків викрали студента, який знається на ІТ-технологіях. Зловмисники силою посадили хлопця у автомобіль та вимагали за звільнення 1 мільйон гривень. Про це 11 березня на брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Антон Шевцов.

Біля одного з закладів швидкого харчування невідомі силою посадили студента у автомобіль «ВМW» та повезли у невідомому напрямку. Погрожуючи ножем та фізичною розправою, четверо зловмисників вимагали у хлопця за звільнення 1 мільйон гривень. До ранку заручника викрадачі утримували у одному з заміських готелів.

Поліція затримала злочинців, які в центрі міста викрали 19-річного студента та вимагали за нього викуп

Студент зумів переконати зловмисників, що має  лише 10 тисяч доларів, і вони знаходяться у батьків у Погребищенькому районі. Скориставшись неуважністю викрадачів, хлопець зумів непомітно з мобільного відправити матері СМС про те, що його викрали і вимагають гроші. Жінка зателефонувала до поліції.

Поліція затримала злочинців, які в центрі міста викрали 19-річного студента та вимагали за нього викуп

- Чотирьох зловмисників правоохоронці затримали у Погребищенському районі. Коли студент вийшов з машини, щоб йти за грошима, «ВМW» оточили працівники поліції. Затриманими виявилися 20, 23, 30 та 32-річні непрацюючі жителі Вінниці, Калинівки та Вінницького району, - говорить очільник поліції Вінниччини Антон Шевцов. – Слідчим відділом поліції відкриті два кримінальних провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини та вимагання. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.



Переглядів: 5910
Поширень: 0