16 квітня  вінницькі  активісти   провели  екологічну  акцію «Посади Дерево миру». На  «Поділлі», біля фонтану, що по вул.Зодчих 16 було висаджено  більше 30 дерев  - липи, клени, горобина і павловнії.

«Про всеукраїнську акцію дізнались на тренінгу з питань екології, в  якому  брали участь 30 представників із різних міст України, вирішили долучити і Вінницю до проекту. З організаційними питаннями  допомагали  департамент з благоустрою міськради, Андрій Очеретний, благодійники та  Сергій Кудлаєнко», - повідомила координаторка  заходу Діана Грицишина.

Вінничани долучились до всеукраїнської екологічної акції  «Посади Дерево миру»

Вінничани, мешканці мікрорайону, школярі, активна молодь  і просто випадкові перехожі із задоволенням долучились до акції  та  активно допомагали садити, поливати дерева, майструвати  і фарбувати   захисні огорожі для молодих  рослин.

На акцію завітали і  маленькі  слухачі «Школи  майбутнього журналіста», аби навчитись готувати репортаж і брати інтерв’ю. Діти познайомились із Сергієм Кудлаєнко  і отримали  від  народного депутата ексклюзивні відповіді та цікаві поради.

Вінничани долучились до всеукраїнської екологічної акції  «Посади Дерево миру»

«Посади Дерево миру» - акція, що  подарувала  у вихідний день  радість, єднання,  усмішки та  сяючі очі дітей, які  допомагали дорослим! Незнайомі люди  за лічені хвилини передружились всі! Добрі, корисні справи стають  характерною  рисою вінничан і особливо приємно , що натхненником  таких проектів є молодь  - наше майбутнє. Миру нам всім  і процвітання  рідній  Україні!», - побажав Сергій Кудлаєнко.

Вінничани долучились до всеукраїнської екологічної акції  «Посади Дерево миру»

Організатори заходу повідомили, що це не остання акція , попереду  літо  і активісти планують  створити мобільні робочі табори  для відновлення  природних та культурних пам’яток по всій Вінниччині.



Переглядів: 3962
Поширень: 0