Розпочато голосування “Жінка Вінниччини”! З 17 березня по 1 квітня кожен може віддати свій голос за представницю прекрасної половини людства у одинадцяти номінаціях, тим самим проявити свою любов та повагу.

Інформація про проект:

Метою проекту «Жінка Вінниччини» є відзначення жінок з різних галузей, які досягли видатних результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробили вагомий внесок у розвиток міста та області!!! Саме жінки роблять дивовижні вчинки, змінюють світ на краще! У жінок вражаюча сила духу. Вони не бояться ризикувати, виходити за рамки життєвих обставин і випереджати свій час. В наш час сучасна жінка — це любляча дружина, дбайлива мати, ділова, успішна, впевнена в собі особистість. Сьогодні представниці прекрасної половини людства так само, як і багато років тому, талановиті, винахідливі і розумні.

"Реалізація проекту спрямована на поширення позитивних прикладів щодо ролі жінки у вирішенні соціально важливих проблем області, а також на підтримку актуальних соціальних практик, що сприяють розвитку благодійного руху на Вінниччині. Ми хочемо познайомити вінничан з жінками, які реалізували себе, як особистість не лише у материнстві та сімейному житті, а також у професійній та громадсько-політичній діяльності" - розповідає  організатор проекту Ірина Борзова.

Обрати "Жінку Вінниччини" можна до 1 квітня: стартувало голосування за кандидаток

Умови участі у проекті: колектив, підприємство, громадськість або фізична особа з міста та області можуть номінувати жінку на участь у проекті, яка на їх думку зробилав внесок у певній галузі та є прикладом для громадськості! І не важливо скільки людей проголосує – 50, 100 або тисячі. Адже погодьтесь, це буде об’єктивніше, ніж оцінка конкурсної комісії з дуже поважних людей у складі 10 чоловік) «Жінка Вінниччини» — це не конкурс, а прояв поваги та любові, до тої, яка надихає!!!!!

Примітка: проголосувати у конкурсі можна лише один раз

Голосувати можна ЗА ПОСИЛАННЯМ

Організатори проекту "Жінки Вінниччини": Благодійний фонд Ірини Борзової, ГО “Всеукраїнське об’єднання Розвиток.Розвиток " та  Благодійний фонд Людмила Станиславенко | http://borzova.com.ua

За підтримки: Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА та Департаменту культури ОДА 



Переглядів: 11290
Поширень: 0