Родина Химич, що мешкає у м. Вінниця потребує нашої з вами допомоги. Вже неодин рік сім’я  бореться з важкою хворобою своєї 7-мирічної доньки Іринки. Дівчина має  рідкісну  хворобу прогерію. Прогерія – це рідкісне генетичне захворювання, одним з його симптомів медики називають зміни шкірного покриву та внутрішніх органів, що обумовлено передчасним старінням організму. У світі близько 100 випадків захворювання цією хворобою, а на Вінниччині це єдиний випадок і скоріш за все - це єдиний випадок в Україні.

Іринка кожного дня бореться за життя. З раннього дитинства вона страждає від проблем, які виникають у людей літнього віку: облисіння, артрит, серцеві захворювання, інсульт. Для нормальної життєдіяльності, окрім постійного лікування та реабілітації юній вінничанці постійно потрібні вітаміни.

Сьогодні Іринкою зацікавились у Бостоні і медики дистанційно спостерігають за дівчинкою, надають консультації в он-лайн режимі. Наразі є можливість родині пройти обстеження та лікування Іринки  закордоном у м.Бостон, що вимагає значних коштів.

Прохання до кожного з вас: не бути байдужим, адже чужої біди не буває і допомогти родині Химич зібрати кошти на поїздку до Бостону та проходження необхідного лікування.

Всі охочі допомогти можуть переказати кошти на рахунок Діани Химич (матері): ПриватБанк 4149 4978 6719 3940. Або зв’язатися з нею за телефоном 096 692 26 97.



Переглядів: 5169
Поширень: 0