Олег Царьов знімає свою кандидатуру з виборів Президента України. Таку заяву він зробив під час засідання Координаційної ради Громадського руху «Південний-Схід», передає УНН з посиланням на прес-службу нардепа.

Відомий своїми проросійськими настроями, Царьов зазначив, що зареєструвався кандидатом на пост президента, щоб «донести голос Південного Сходу до жителів решти України, в тому числі західної». При цьому, на самому Південному Сході кандидата зустрічали не зовсім тепло, як, приміром, у Миколаєві, де нардепа побили місцеві активісти, коли той прийшов провідувати сепаратистів у лікарні.

«Самопризначена центральна влада позбавила мене можливості працювати на об\'єднання країни. Приїзд до Києва для виступу перед загальноукраїнською аудиторією пов\'язаний для мене з ризиком для життя, а участь у теледебатах за допомогою телемосту було відкинуто», - прокоментував Олег Царьов своє рішення, назвавши кандидатський статус неефективним.

Також Царьов закликав Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка та Рената Кузьміна, чий базовий електорат зосереджений на Південному Сході, слідувати своєму прикладу і бойкотувати президентські вибори, «що проходять на тлі громадянської війни».



Переглядів: 2950
Поширень: 0