У зіткненні українських силовиків із терористами під Волновахою загинуло 16 чоловік. Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на дані Департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації.

У бою під Волновахою нарахували уже 16 загиблих

Бійці, які з\'явилися на місці подій одразу після стверджують, що там відбулася справжня бійня.

«Моїх три друга лежить, я зараз не можу їх забрати, бо поки не дають. Комбата витягнув – півголови нема в комбата, йому всього 27 років», - розповідає учасник бойових дій під Волновахою.

В медичних закладах області зараз перебувають 32 людини, які також отримали поранення в результаті цього бою. Всі вони перебувають у стані середнього ступеня тяжкості, а також у важкому і вкрай важкому стані.

У бою під Волновахою нарахували уже 16 загиблих

За повідомленням ТСН, на місці бойових дій під Волновахою зараз залишились три знищені БМП, вантажний армійський ЗіЛ, дві розстріляні швидкі та мікроавтобус зі слідами від куль.

Терористи під\'їхали начебто на двох інкасаторських броньованих бусах та двох джипах, а обстріл вели зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів та ПЗРК. За непідтвердженою інформацією, згодом кілька українських гвинтокрилів наздогнали інкасаторський бус.

У бою під Волновахою нарахували уже 16 загиблих

У бою під Волновахою нарахували уже 16 загиблих

Раніше в.о. президента Олександр Турчинов повідомив про 13 загиблих в цьому бою зі сторони українських військових. Вже відомі імена шести з них.


Переглядів: 4381
Поширень: 0