За ніч на Дебальцівському напрямку, поблизу Чернухине і Міуса, бойовики двічі намагалися штурмувати позиції українських військ, але їхні атаки відбили.

Як повідомляє прес-центр АТО вранці 5 лютого, за добу знищено 190 бойовиків і 7 одиниць техніки. Про втрати з українського боку поки не повідомляється.

"Впродовж ночі з 4 на 5 лютого противник 21 раз обстріляв позиції українських військ", - інформує прес-центр АТО.

За даними штабу, з реактивних систем залпового вогню терористи вели вогонь по Дебальцево, Луганському, Тоненькому, Новій Григорівці. Крім того бойовики на Луганському напрямку обстріляли Кримське, двічі Станично-Луганське, Трьохізбенку.

На Донецькому напрямку злочинці гатили по Красногорівці, Тоненькому, Водяному, Каменці.

На Маріупольському напрямку вівся вогонь по Сартані. "Злочинці застосовували артилерію та міномети. У відповідь українські підрозділи нанесли артилерійські удари, та змусили бандитів припинити обстріли", - заявляє прес-центр АТО.

"Найбільший натиск ворога спостерігається саме на Дебальцівському напрямку. Лише за ніч, поблизу Чернухіно та Міуса терористи двічі намагалися штурмувати позиції українських військ", - зазначають там.

"Усі атаки ворога армійські підрозділи успішно відбили, а втрати противника за добу, за попередніми даними - 190 чоловік загиблих та 7 одиниць знищеної техніки", - повідомляє прес-центр АТО



Переглядів: 2899
Поширень: 0