Для зручності підприємців, які мають намір отримати ліцензію на будівельну діяльність, Управлінням ліцензування, обстеження та паспортизації Державної архітектурно-будівельної інспекції України розроблено спеціальний практичний коментар по заповненню необхідних документів для отримання ліцензії.

Нагадаємо, що 14 листопада 2014 року набрав чинності наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 серпня 2014 року № 232 «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у будівництві, пов\'язаної із створенням об\'єктів архітектури». Зазначеним наказом затверджено форми документів, що надаються для отримання ліцензії.

Але важливо правильно та в повному обсязі заповнити усі пункти, які присутні у формах відомостей. Адже не заповнення або неповне заповнення відповідних позицій затверджених форм Держархбудінспекція вимушена розглядати як невідповідність Порядку ліцензування з подальшим поверненням заявнику документів без розгляду.

Щоб допомогти заявникам ДАБІ України презентує спеціальний практичний коментар, де подана детальна інформація по заповненню форм відомостей.

Матеріал викладений наглядно і деталізовано, що мінімізує ризик помилок. Тепер підприємства, які мають намір отримати ліцензію на будівельну діяльність, збережуть свій час та зусилля, якщо скористаються практичним коментарем ДАБІ.

Ознайомитись з практичним коментарем можна на офіційному сайті ДАБІ України http://www.dabi.gov.ua.



Переглядів: 3216
Поширень: 0