27-29 квітня у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбудеться VII міжрегіональна виставка-продаж «Великодній ярмарок». Вона відбудеться в рамках проекту «Купуй Вінницьке», який був започаткований ще у 2008 році.

Проект покликаний підтримувати місцевих товаровиробників та популяризувати місцеву продукцію. І входить до заходів Програми економічного і соціального розвитку міста, затверджених рішенням Вінницької міської ради.

На ярмарку вінничани та гості міста зможуть придбати ковбасні вироби, м'ясну, рибну, молочну, консервну продукцію. А також – сири, хлібобулочні та кондитерські вироби, мінеральні води і безалкогольні напої, соки, каву, чай, бакалію, олію, заморожені продукти, морозиво. Крім того, на ярмарку можна буде купити великодні сувеніри та продукцію легкої промисловості. Все це виготовили місцеві підприємці.

Наступного тижня вінничан запрошують на виставку-ярмарок до Великодня у рамках проекту «Купуй Вінницьке»

«Проведення виставок «Великодній ярмарок» вже стала доброю традицією для Вінниці. Так, у цьому році у заході візьме участь близько 75 організацій та приватних підприємців. Тут вінничани зможуть придбати якісну продукцію за цінами виробників», – розповіла заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг міської ради Тетяна Шелоумова.

Нагадаємо, що 23 квітня на майданчику біля торговельного центру «ШОК» по вул. Келецькій,117б, в рамках проекту «Купуй вінницьке», відбудеться традиційний Великодній ярмарок під відкритим небом 



Переглядів: 3097
Поширень: 0