8 травня на міський цвинтар, що поблизу села Лука-Мелешківська, буде організовано безкоштовний проїзд. Цього дня з 7:30 до 16:30 від площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе курсуватимуть автобуси, проїзд в яких буде безкоштовний.

Вже традиційно, у наступну після Великодня неділю міська влада Вінниці організовує безкоштовні перевезення городян до кладовища в селі Лука Мелешківська та у зворотному напрямку.

8 травня у поминальну неділю у безкоштовному експрес-перевезенні буде задіяно 40 автобусів: 25 – великої та 15 – середньої місткості. Транспорт відправлятиметься з площі Перемоги, а в зворотному напрямку – від АЗС по Тиврівському шосе.

Людям, які 8 травня планують їхати на кладовище власним автомобілем, потрібно звернути увагу на те, що у поминальну неділю на час експресних перевезень рух приватного транспорту по вулицях Замостянська (50-річчя Перемоги), Д.Нечая, Тиврівському шосе буде обмежено.

Під’їзд на приватному автотранспорті до міського кладовища (с. Лука-Мелешківська) буде можливий через об’їзну дорогу з Немирівського шосе. Паркування приватного автотранспорту в районі Тиврівського шосе повинно здійснюватись за всіма вимогами Правил дорожнього руху з обох сторін об’їзної дороги, а також Тиврівського шосе в напрямку села Лука-Мелешківська.



Переглядів: 2656
Поширень: 0