В. Лівшиць, І. Кічанова
Режисер – засл. артист України М. Ніколюк
Художник – Т. Шабанова
Композитор - засл. працівник культури України Р. Мархлевський
(для дітей від 3-х років)

- - -

Левенятко Левко і бегемотик Боря – друзі. Одного разу Левко вирішив чомусь, що в нього нема справжнього друга. А Боря – просто товариш, “просто так”.

А це несправедливо – Боря за весь час їхньої дружби переконливо і неодноразово демонстрував свою відданість другові. Мудрий Жираф дядечко Жора, до якого звертається Левко за порадою, одразу дає відповідь – справжнім другом Левка може бути тільки гіпопотам І друзі вирушають у подорож на пошуки “справжнього друга - гіпопотама”.

На своєму шляху вони зустрічають і Кролика Костянтина і Удава Устина і Павича Павла і мавпочку Машу і Крокодила Кирила. І всім їм Левко пропонує бути його другом і називатись гіпопотамом. Проте ніхто з них не хоче бути кимось. Їх цілком влаштовує своє життя.

А тому наші герої попадають в досить такі ризиковані ситуації і пригоди, в які їх штовхають названі персонажі. Проте Боря завжди рятує Левка від небезпеки. І врешті Левко зрозумів – найкращий його друг ніяке там міфічне створіння гіпопотам, а бегемотик Боря. І ще одне відкриття зробив Левко – бегемот і гіпопотам це одне і теж! 


 Початок вистав об 11:00 год.