ІХ Регіональний конкурс «Бізнес-еліта Поділля» був організований Регіональним центром підприємництва при підтриці Вінницької обласної державної адміністрації. Він запросив до участі найліпші підприємства різних галузей діяльності усіх форм власності нашого регіону.

«Некрасов и Ко», і вчетверте отримала заслужене визнання.

Вже вчетверте приймала участь у конкурсі постійний його партнер агенція концертів та подій «Некрасов и Ко» і вчетверте отримала заслужене визнання. Цього року в номінації «Довіра». І не дарма.

Event-агенція NEKRASOV & Co вже 16 років є визнаним лідером у сфері проведення та організації свят, подій, урочистостей та концертів.

Творча команда агенції NEKRASOV & Co вміщує лише професіоналів святкових справ: креативних сценаристів, досвідчених режисерів, талановитих дизайнерів, висококласних ведучих, найпопулярнішіх акторів і всіх тих, від кого залежить неординарне і якісне проведення свята чи заходу.

«Некрасов и Ко», і вчетверте отримала заслужене визнання.

Сотні і сотні клієнтів вже переконались: замість того, щоб ламати голови над проблемою організації свят або важливих подій, легше звернутися до NEKRASOV & Co, а потім насолоджуватись святом максимального ґатунку з ексклюзивними сценаріями та бездоганним проведенням, вишуканим смаком та індивідуальним підходом.

За роки існування, Event-агенція NEKRASOV & Co отримала безліч нагород: вона є переможцем конкурсів "Народний бренд – 2007-м, 2008-м та 2010-ть" , лауреатом конкурсу "Імена, Яким Довіряють", категоріїя "Організатор свят"; лауреатом VI , VII, VIІI та ІХ Регіональних конкурсів "Бізнес-еліта Поділля", організатором Фестивалів весільних мистецтв 2009-ть та 2010-ть.

Керівник NEKRASOV & Co Олексій Володимирович Некрасов – це справжній фахівець своєї справи. І це не дивно, бо він має дві вищі освіти та є спеціалістом з менеджменту шоу-бізнесу та економіки підприємництва . А крім того, постійно підіймає свою кваліфікацію на тренінгах та семінарах по PR та events в Україні та за її межами.

NEKRASOV & Co – це єдина у Вінниці еvent-агенція, що має такий величезний спектр послуг, що спроможна організувати і провести на найвищому рівні будь-які свята, заходи та події у Вінниці, Вінницькій області та в Україні.

NEKRASOV & Co – це бездоганна репутація, багаторічний досвід, креативність та професіоналізм. Саме тому вкотре агенцію обрано лауреатом поважного регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля».

Святкове нагородження з великим концертом і смачним частуванням відбулося 7 вересня 2012 року у ресторані «Бахус». Відкрив свято чудовий танець зразкового ансамблю бального танцю «Грація» під керівництвом заслуженого працівника культури О.М.Мацюка.

Ведучі програми

Далі під проводом організатора та ведучого концертної програми Віталія Кирницького та його чарівної співведучої Вікторії Гайдаш відбулося нагородження лауреатів конкурсу.

Не залишився поза увагою виступ співака і композитора Юрія Грицюка, який, крім того, отримав номінацію «Наша марка», як власник магазину «Метроном».

Серед зірок концерту особливо запам’ятались солісти Вінницької філармонії Михайло Левицький та Вікторія Неборачок.

Чудова атмосфера свята, напевне, надихнула учасників та гостей конкурсу на подальші здобуття та перемоги. Бажаємо конкурсові «Бізнес-еліта Поділля» процвітання і багатьох років існування!



Переглядів: 9418
Поширень: 0