Поки вінничани насолоджуються сонячно- травневими вихідними, у концертній агенції "Некрасов" кипить робота. Тут готуються до Дня Європи. Цьогоріч керівник агенції Олексій Некрасов це яскраве свято відзначатиме у Києві, на центральній площі міста, у компанії талановитої вінницької молоді, яку везе представляти свій рідний край на міжнародному фестивалі мистецтв «24 carats of art». Разом із іменитими вінницькими вокалістами, 18 травня на Хрещатику будуть виступати зразково-хореографічна студія "NIKA", та зразковий фольклорний колектив "Дивоцвіт".

Хрещатик

Як раніше ми повідомляли, саме "Дивоцвіт" став гран-призером фестивалю дитячої та юнацької творчості "Штурм", що проходив у м. Смілі на Черкащині, і в якості подарунку отримав безкоштовну можливість виступати у День Європи на Хрещатику, у рамках міжнародного фестивалю мистецтв.

"Дивоцвіт" став гран-призером фестивалю дитячої та юнацької творчості "Штурм"

Міжнародний фестиваль мистецтв «24 carats of art» започатковано однойменним продюсерським центром «24 carats of art». Основною метою фестивалю- є підтримка та популяризація талановитих дітей з країн СНД з перспективою подальшого їх просування за кордоном. Закріплення дружніх і творчих контактів між країнами-учасницями фестивалю. З усіма переможцями міжнародного фестивалю «24 carats of art», ОО «Клуб хореографічного і вокального мистецтва «Міленіум» та продюсерський центр «24 carats of art», зобов\'язаний заключити договір про співпрацю. Передбачається також підписання продюсерських контрактів, надання концертних майданчиків в багатьох країнах світу, в обов\'язковому порядку в країнах ЄС та СНД, виставки-продажу робіт для учасників у номінації "образотворче мистецтво". Ряд цікавих пропозицій для переможців - конкурсантів представлених в інших жанрах на фестивалі «24 carats of art»: хореографія, театральний жанр, театри мод, поезія, нструментальний жанр.

Участь у фестивалі мистецтв «24 carats of art» може бути індивідуальною або колективною.

24 carats of art

Переможців визначають у номінаціях:

Вокал: хори, солісти, вокальні групи; академічний, народний, естрадний спів;
Хореографія: народна, бальна, сучасна, класична, модерн, джаз танець, шоу;
Театральний жанр: академічний, музичний, драматичний;
Ттеатри мод. Поезія;
Інструментальний жанр: виконання духовної, симфонічної, класичної, народної, естрадної музики;
Образотворче мистецтво: живопис, графіка, скульптура;
Фотографія і фотографіка;
Декоративно-прикладне творчість та художні ремесла.

Вікові категорії:

1. 5-7 років;
2. 8-10 років;
3. 11-13 років;
4. 14-15 років;
5. 16-18 років;
6. 18 - 35 років;
7. Від 35 і старше.

У рамках фестивалю мистецтв «24 carats of art» передбачені:

  1. Концерти відомих естрадних виконавців країн ЄС та СНД.
  2. Фешн-покази.
  3. Творчі зустрічі з відомими особистостями в галузі культури і мистецтва.
  4. Виставки- продажі робіт образотворчого мистецтва.
  5. Конкурсні програми учасників фестивалю.
  6. Майстер-класи, презентації, семінари.

Олексій Некрасов

Для Олексія Некрасова цей фестиваль буде не лише шансом випробувати свої продюсерські таланти на міцність. Керівника Вінницької концертної агенції запрошено бути членом журі «24 carats of art». Разом із Олексієм талановитих дітей з усіх куточків світу будуть судити всесвітньовідомі шоу-мени, артисти, діячі мистецтв, педагоги, журналісти:

  1. Голова журі - Афанасьєв Юрій Львович, доктор філософських наук, професор, Інститут Мистецтв Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Кафедра мистецтвознавства та експертної діяльності;
  2. Олександр Тиханович (Білорусь, Мінськ) - Народний артист Білорусі, соліст ВІА Вєраси;
  3. Алла Попова - Народна артистка України, доцент кафедри естрадного співу КНУКіМ;
  4. Тетяна Павлюк - кандидат мистецтвознавства, доцент, президент продюсерського центру "24 carats of art";
  5. Ліана Білякович - кандидат технічних наук, професор кафедри дизайну одягу КНУКіМ, тренінг консультант виробників Гільдії одягу України;
  6. Олександр Лишафай - Заслужений діяч мистецтв України, композитор, завідувач кафедри звукорежисури КНУКіМ;
  7. Валерія Бондаренко - Керівник творчого об\'єднання журналістів ЗМІ України ТО «Славута» та PR-агентства «SLAVUTA». Журналіст, філолог, психолінгвіст, фахівець в галузі PR-технологій, free-lancer. Спеціаліст по створенню сприятливого іміджу України, іноземних держав в Україні.
  8. Сергій Дятлов (Росія, Москва) - депутат Державної Думи в партії "Єдина Росія", композитор;
  9. Євген Дашин - музикант, композитор, дизайнер-модельєр;
  10. Дем\'янчук Сергій Михайлович (Софія, Болгарія) - Президент компанії Oksser;
  11.  Дмитро Чистов (Баден, Німеччина) - Президент компанії Stars Liga;
  12. Ганна Ройтблат (Баден, Німеччина) - Директор івент агентства компанії Stars Liga;
  13. Фабіо Боєр (Сан Ремо, Італія) - директор культурного італійського центру Fabrizio de Andre;
  14.  Антоніо Фемілья (Сан Ремо, Італія) - володар почесного звання FIAP член FIFA.

Окрім вінницьких талантів та гніванского зразкового ансамблю "Дивоцвіт", які незабаром запалюватимуть зорі в столиці, Олексій Некрасов не залишає поза увагою і всіх інших своїх підопічних, переможців фестивалю "Штурм". Їх, повірте, чимало. Місто Гнівань окрім гран-прі з конкурсу привіз вісім перших мість, місто Тростянець і місто Теплик- ще по два призових місця.

"Діти, з якими я працюю-достойні щоб їх знали не лише на теренах нашої мальовничої України, а й далеко за її межами",-каже новоспечений продюсер Олексій Некрасов. І від щирого серця вітає дітей Подільського краю з Пасхальними святами!



Переглядів: 8471
Поширень: 0