З настанням холодів українці думають не лише про себе, а й про своїх домашніх вихованців, котрі також потребують тепла. Усе частіше на вулицях можна побачити одягнутих собак та котів. Що шукають інтернет-користувачі для своїх домашніх улюбленців, і що можна знайти – проаналізували в OLX.ua

Одяг для тварин українські користувачі почали шукати в інтернеті з вересня. Кількість запитів значно виросла з настанням холодів у жовтні. Цього року українці більш відповідально ставляться до зимового гардеробу своїх тварин. На майданчику OLX.ua у вересні-жовтні 2014 року зафіксовано на 95% більше запитів по одягу для тварин, ніж в аналогічний період 2013 року. 

Готуємо домашніх улюбленців до зими 

В основному користувачі шукають одяг для собак. Найбільш «мерзлячими» породами, згідно із запитами на OLX, є такси, йоркширські тер’єри, той-тер’єри, мопси та чихуахуа. Найбільш популярним одягом є комбінезони, куртки, дощовики та светри. Окрім одягу, затребуване також взуття для собак. 

 Готуємо домашніх улюбленців до зими

Пропозиції продавців OLX перевищать очікування навіть найвибагливіших покупців. Для собак можна знайти яскраві теплі светри, комбінезони та сукні. В’язаний комбінезон чи светр можна придбати за ціною від 40 гривень. А ось найдорожчий светр з вишивкою для собаки обійдеться її власнику в 950 грн. «Повністю ручна робота й оригінальний дизайн. З вишивкою на спині, розрахований на собаку 5-8 кг», - говориться в оголошенні.

У невимушеній атмосфері вихованця можна одягнути в спортивний костюм, а у випадку важливої події підійде класичний костюм для особливих заходів або благородний костюм для світських раутів. У дощову погоду собаку врятує парасолька. Домашній гардероб улюбленця не обійдеться без халату. А на Новий рік необхідно обов’язково одягти вихованця у святкове новорічне вбрання.

Готуємо домашніх улюбленців до зими

Окрім одягу, псові можна придбати взуття. Це можуть бути шкіряні черевики, гумові чоботи, кросівки для бігу й навіть босоніжки. У середньому взуття обійдеться в 100 гривень. Ціна залежить від розміру та матеріалу.    

Для котів користувачі шукають переважно светри та комбінезони. Більше всього одягу потребують короткошерсті породи. Для котів пропонують м’які велюрові та в’язані светри й комбінезони різних кольорів.    

 Готуємо домашніх улюбленців до зими

У випадку, якщо власник не знайде для свого вихованця оптимальний варіант, завжди можна пошити чи зв’язати вбрання на замовлення. Для цього необхідно зробити заміри й надати їх швачці.

Готуємо домашніх улюбленців до зими

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 9 млн. оголошень і щомісяця поповнюється майже на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожні 2 секунди. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, липень 2014 року). Кожен п\'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

OLX - один із провідних онлайн-майданчиків безкоштовних оголошень світу, представлений у 115 країнах. OLX належить глобальній медіа- і діджитал-компанії Naspers.

OLX пропонує швидкий і безкоштовний спосіб купувати, продавати або обмінюватися товарами й послугами в конкретних країнах шляхом публікації оголошень на сайті. Кожного місяця мільйони людей по всьому світу продають і купують за допомогою OLX різноманітні товари, включаючи предмети побуту, меблі, товари тривалого споживання, музичні інструменти, автомобілі та мотоцикли, електроніку, мобільні пристрої, нерухомість і послуги. Назва OLX походить від фрази «online exchange» («обмін онлайн»), що повністю відображає суть сучасних безкоштовних дошок оголошень.

Офіси OLX працюють у Нью-Йорку, Цюриху, Варшаві, Києві, Будапешті, Софії, Лісабоні, Бангкоку, Буенос-Айресі, Кейптауні, Делі, Ріо-де-Жанейро, Сан-Пауло та інших містах світу. З 2010 року OLX є частиною групи Naspers.

Naspers – провідна міжнародна група медіа-платформ і майданчиків електронної комерції. За останні 20 років група перетворилась з бізнесу друкованих медіа в одній країні на широкопрофільну медіа- та діджитал-групу, що діє на багатьох ринках. Операційна діяльність групи включає сервіси електронної комерції, послуги платного телебачення і друковані медіа . Більшість бізнесів Naspers є лідерами своїх галузей. Найбільш успішні офіси групи працюють на ринках, що розвиваються, у країнах Центральної та Східної Європи, Латинської Америки, Африки, а також в Індії та Китаї.



Переглядів: 9423
Поширень: 0