Укртелеком продовжує активно розширювати географію надання інтернет-послуг у невеликих селищах і селах. У першій половині листопада безлімітний інтернет з\'явився ще в 24 селах 10 областей України.

Мережа поширилася й на нові села  у Вінницькій області. Запрацювали майданчики у Вербівцях, Котюжанах, Білому Камені, Великій Бушинці, Глухівцях, Високому, Гордіївці. Першими, зазвичай, підключаються сільські ради, як  у Білому Камені і Високому. Також у числі найперших абонентів – школи і бібліотеки. Активними користувачами стають великі агропідприємства і приватний бізнес. «Інтернет стає невід’ємною частиною життя у нинішній час і я радий, що Високе, дякуючи Укртелекому, – не за межами цього процесу», - каже сільський голова Високого Микола Григоренко.

Уже традиційно, серед перших абонентів оператора в нових населених пунктах – школи і дитячі садки, сільські ради і медичні установи. Більшості з них Укртелеком пропонує привабливі умови підключення послуги. Отримавши безлімітний доступ до всесвітньої мережі, соціальні об\'єкти покращують свої робочі процеси і прискорюють прийняття необхідних рішень.

До інтернету активно підключаються місцеві аграрні та фермерські господарства. Завдяки веб-технологіям вони зможуть відстежувати останні тенденції галузі і застосовувати кращі світові агропрактики. Це відповідно сприяє підвищенню інвестиційної привабливості бізнесу та створенню нових робочих місць.

Світовий досвід свідчить, що без доступу до всесвітньої павутини сьогодні неможливий розвиток економіки держави. Наприклад в Естонії, яка визнана лідером у ЄС з впровадження інновацій, інтернетом користується мільйон мешканців. При цьому її населення складає лише 1,3 мільйона. Ще в 1990-х роках усі навчальні заклади в Естонії були підключені до інтернету.

Укртелеком продовжить розширювати інтернет-покриття в невеликих населених пунктах. Оператор вибрав регіональний вектор як один із стратегічних напрямків розвитку інтернету. В результаті, з початку року доступ до всесвітньої мережі отримали сотні сільських соціальних об\'єктів, бізнес-структур і тисячі місцевих жителів.

Нагадаємо, що в жовтня 2014 року Укртелеком забезпечив безлімітним інтернетом 55 населених пунктів у 16 областях країни. З початку року оператор вже розширив покриття на 170 українських сіл і селищ.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/



Переглядів: 1413
Поширень: 0