У грудні відкрився перший у Вінниці офіційний монобрендовий магазин фірми Apple - iOne. Раніше, щоб придбати техніку або телефони iPhone з офіційною гарантією виробника, вінничанам доводилось їздити до великих міст, де були офіційні представники або замовляти через онлайн-магазини. Це створювало певні незручності. Наприклад: як зрозуміти який саме iPhone вам потрібен? Є різні за об‘ємом та кольором телефони, також є iPhone Plus. Який буде найзручнішим саме для Вас? Який колір наживо сподобається вам найбільше? Неможливо це дізнатися, не потримавши кожну з моделей у руках та не отримавши кваліфіковану консультацію від акредитованих продавців-консультантів. Ще складніша ситуація з іншою технікою, такою як iPad, iMac, ноутбуками Mac Air, Mac Pro та ін.

Перший офіційний монобрендовий магазин Apple у Вінниці - iOne

Так що ж саме дає відкриття магазину такого формату для шанувальників продукції Apple? В магазині iOne є сучасний виставковий зал, де ви маєте змогу спробувати будь-яку техніку Apple, подивитись чим відрізняється iPhone від iPhone Plus, спробувати який з них найбільше підходить саме вам. Тут вам нададуть кваліфіковану допомогу з будь-яких питань стосовно використання продукції Apple, адже консультанти магазину постійно проходять різноманітні курси, де їх навчають можливостям найновіших продуктів та техніки Apple.

Якщо ж з придбаною технікою або телефоном щось станеться – ніяких хвилювань! Офіційна техніка, навідміну від сірої, підлягає безкоштовному ремонту або навіть заміні. Для випадків, коли ушкодження було механічним – є платний ремонт з гарантією.

Перший офіційний монобрендовий магазин Apple у Вінниці - iOneТож яким чином можна перевірити – чи є точка продажу дійсно авторизованою, чи перед вами ще один сірий магазин, який не несе ніякої відповідальності за товар, та розповсюджує техніку, що є нелегально ввезеною на тереторію України? Перейдіть за посиланням у QR-коді або наберіть у браузері: http://ierc.com.ua/partners_list/partners_map/

Це сайт офіційного дистриб‘ютора техніки Apple, що містить повний перелік авторизованих точок продажу, які продають справжню легальну продукцію.

Звісно – чи купувати офіційну техніку, з якої сплачено податки, і з якою не буде проблем у майбутньому або заощадити гроші, але вірогідно мати проблеми, вирішує кожен самостійно. Адже всім відомо «скупий платить двічі».

Завітайте у перший офіційний монобрендовий магазин Apple – iOne, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 10 (за міськвиконкомом). Веб сайт – http://ione.vn.ua. Телефони: (098) 045 9 111, (095) 045 9 111,  (063) 045 9 111.



Переглядів: 7107
Поширень: 0