Для тих, хто мріє про комфортне життя, незабутній відпочинок для себе та своїх рідних, і не знає яким чином здійснити свою мрію, болгарська компанія забудовник нерухомості «Harmony Suites» запрошує 9 квітня стати учасником безкоштовного семінару: «Нерухомість, життя закордоном, відпочинок, інвестиції».

Семінар орієнтований на тих, хто планує вигідно і надійно купити квартиру закордоном. Ви досі вагаєтеся в якій країні придбати нерухомість і чи варто її купувати взагалі? Розглянувши всі позитивні і негативні сторони різних країн, ми з повною упевненістю можемо сказати, що найкращим місцем для придбання житла є Болгарія. І причин досить багато!

Рівень цін на нерухомість в цій країні – один з найнижчих в Європі. Болгарська нерухомість, зберігаючи привабливі ціни, відкриває нові можливості для життя. Це прекрасна можливість довгі роки економити на відпочинку закордоном та навчати дітей в європейському університеті. Купівля апартаментів закордоном розглядається ще й як вигідна інвестиція. Можливість доходу від здачі в оренду ваших апартаментів становить до 10% прибутку на рік. На семінарі ви дізнаєтеся, як можна інвестувати і на що потрібно звернути увагу при покупці нерухомості закордоном. Відвідайте наш семінар, і ви дізнаєтеся ще багато корисної інформації для покупки квартири в Болгарії!

Вже цієї суботи болгарський забудовник нерухомості проведе для вінничан унікальний семінар

Переваги участі в семінарі:

• Знижка на покупку квартири – до 15%
• Подарунок «Золотий квиток – 1000 євро»
• Гарантований дохід від здачі в оренду ваших апартаментів
• Безпроцентна розстрочка
• Подарунок посвідка на постійне проживання (ВНЖ)
• Безкоштовне юридичне оформлення угоди
• Ознайомча поїздка в Болгарію в подарунок

Унікальний семінар відбудеться:

9 квітня о 13:00 в Галереї «Інтер-Шик (вул. Архітектора Артинова, 12а).

Кількість учасників обмежена! Не гайте часу і реєструйтеся вже зараз на сайті: http://vozlemorya.com або за телефоном: (067) 430 0444.

 



Переглядів: 2995
Поширень: 0