8-го червня 2016 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» на цілорічній основі відкриє прямі регулярні рейси між Вінницею та Тель-Авівом. Квитки на рейси доступні у касах, Контактному центрі та на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків.

Рейси МАУ за маршрутом Вінниця – Тель-Авів – Вінниця виконуватимуться 1 раз на тиждень на сучасних літаках «Боїнг 737» з двома класами обслуговування (бізнес та економічним) двічі на тиждень.

Розклад рейсів:

№ рейсу
Напрямок
Дні
Виліт*
Приліт*
PS797
Вінниця – Тель-Авів
…4…
05:40
08:55
PS798
Тель-Авів – Вінниця
..3….
23:15
02:30+1

*Час місцевий

«З року в рік кількість віруючих, які подорожують між Україною та Ізраїлем, стрімко зростає, – зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Тому, на відміну від попередніх сезонів, коли МАУ виконувала чартерні рейси, що з’єднують Вінницю і Тель-Авів, ми прийняли рішення завести даний маршрут до нашого регулярного розкладу і, таким чином, відкрити пряме повітряне сполучення між цими містами. Ми впевнені, що рейси користуватимуться стабільним попитом, адже лише за два тижні вересня 2015 року пасажиропотік на даному маршруті склав приблизно 6 тисяч пасажирів».

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає: з Вінниці від 4931 грн. (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долару США), з Тель-Авіву – від 198 доларів США.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті www.flyuia.com



Переглядів: 5578
Поширень: 0