Забути про хворобу допоможе HAL-RAR

Геморой - захворювання, з яким, за статистикою, зіштовхується більше 40 % населення у віці від 25 років до глибокої старості. Однак мало хто з них поспішає позбавитися симптомів недуги: дискомфорту під час зміни положення тіла, крові та болю під час випорожнення. Причина проста: більшість бояться майбутньої операції, не знаючи про нетравматичні, безопераційні, малоінвазивні методи вирішення проблеми.

В результаті несвоєчасного лікування, у хворого виникає запущена стадія геморою (3 або 4), яка призводить до розвитку більш серйозних патологій прямої кишки. Наприклад, це тромбоз гемороїдальних вен, часті кровотечі з заднього проходу, тріщини прямої кишки і навіть парапроктит (гнійне запалення тканин, розташованих навколо анального отвору).

ЩО ТАКЕ ДЕЗАРТЕРІЗАЦІЯ?

Дезартерізацію гемороїдальних вузлів - це найбезпечніший малоінвазивний метод лікування геморою. Ця процедура передбачає позбавлення від геморою за 1 сеанс. Пацієнт не відчуває болю, дискомфорту і може швидко повернутися до нормального життя.

Методика лікування базується на застосуванні апарату HAL-RAR. Прилад дає можливість знайти артерії, які живлять вузли і перев'язати їх спеціальними нитками. В результаті людина може позбутися від геморою протягом години.

У порівнянні з іншими малоінвазивними (безопераційними) методами видалення геморою за 1 годину, дезартерізація має безліч переваг:

  • вона не вимагає госпіталізації та тривалого періоду відновлення після лікування. Ви перебуваєте в медичному центрі до 2-х год.
  • мінімальний час проведення процедури - 30-40 хвилин.
  • не використовується загальне знеболення (наркоз) чи спінальна анестезія. Застосовується лише місцеве знеболення місця проведення маніпуляції.
  • відсутність ран та  розрізів.
  • ви повертаєтесь до звичайного способу життя через 1-3 дня після маніпуляції.
  • така техніка не викликає ускладнень, якщо її проводить кваліфікований проктолог.
  • відсутні ускладнень, які виникають після хірургічного видалення геморою: свищі, парапроктит, не тримання сечі та випорожнень, психологічна травма після операції.
  • це органозберігаюча методика, тобто від анального отвору та прямої кишки нічого не відрізається. 
  • не потрібний лікарняний лист.

До речі, дезартерізація використовує шовне лігування. Така техніка базується на застосуванні для перев'язки гемороїдальних вузлів ниток, що розсмоктуються. Відповідно не потрібно знімати шви після втручання, це вберігає від появи нових ран і прискорює загоєння.

З усіх малоінвазивних методик дезартерізація - найбільш щадна. Це єдина техніка, яка дозволяє вилікувати геморой на будь-якій стадії.

ЛІКУВАННЯ В МЕДИЧНОМУ ЦЕНТРІ «ОКСФОРД МЕДІКАЛ - ВІННИЦЯ»

Забути про хворобу допоможе HAL-RAR

На даний момент пройти лікування в Вінниці за допомогою нового методу можна в медичному центрі «Оксфорд Медікал – Вінниця». Кваліфіковані лікарі-проктологи виконають ретельний огляд анального отвору і проведуть видалення геморою за допомогою сучасного апарату HAL-RAR.

Вирішити вашу проблему можна вже сьогодні!

Головний лікар, хірург- проктолог
Медичного центру «Оксфорд Медікал – Вінниця»
Морозов Сергій Володимирович
0432-677-000
068-271-21-21
073-271-21-21



Переглядів: 8009
Поширень: 0