На сьогодні 3G-інтернетом Київстар можуть скористатися майже 22 млн мешканців України в 3011 містах і селищах. Це найбільша територія 3G серед GSM-операторів, що отримали у лютому 2015 ліцензії на надання послуг за новою технологією зв’язку. Окрім того, Київстар першим почав розвивати нові технології зв’язку в населених пунктах зони проведення АТО. У вересні 2016 року послуги 3G з’явилися в Маріуполі, а днями – були запущені в тестову експлуатацію у Краматорську та Слов’янську (Донецька обл.).

З моменту отримання 3G-ліцензії національний телеком-оператор Київстар підключив до широкосмугового інтернету понад 3000 населених пунктів України. «Ювілейну» позначку Київстар подолав 10 жовтня 2016 року, підключивши до нових технологій зв’язку міста Верхньодніпровськ, Верхівцеве, Синельникове, Перещепине (Дніпропетровська область), Новий Буг (Миколаївська область), а також понад два десятки селищ та сіл.

Київстар підключив до 3G понад 3000 населених пунктів

З 2015 року і до сьогодні широкосмуговим мобільним інтернетом скористалися вже 7,8 млн  клієнтів компанії. Згідно з даними Київстар за 2-й квартал 2016 року, середнє споживання мобільного інтернету клієнтом збільшилося на 83% у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. При цьому користувачі послуг 3G генерують понад 70% всього дата-трафіку.

Для того щоб 3G-зв'язок став доступний якомога більшій кількості українців, Київстар продовжує інвестувати в будівництво мережі та розвиток нових технологій. За 2015-й і перше півріччя 2016 року капітальні витрати національного телеком-оператора (без урахування вартості 3G-ліцензії) перевищили 4,5 млрд грн.

Для забезпечення потреб клієнтів 3G оператор запропонував революційну лінійку тарифних планів зі збільшеними обсягами хвилин, мегабайтів, безлімітним доступом до соціальних мереж і месенджерів, можливістю слухати музику та дивитися відео онлайн без обмежень.

Київстар підключив до 3G понад 3000 населених пунктів

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.



Переглядів: 3723
Поширень: 0