ЖК «Набережний квартал» росте і розбудовується. З радістю повідомляємо, що забудовник, як і планував, здав в експлуатацію першу, другу та третю секції свого флагманського житлового комплексу у м.Вінниця. Новосели зможуть гідно оцінити відповідальний підхід забудовника до виконання своїх зобов'язань і забезпечення своїх клієнтів кращими рішеннями, що існують сьогодні на ринку нерухомості.

Усі зовнішні та внутрішні роботи у 1-ій, 2-ій та 3-ій секціях було завершено у 4-му кварталі 2016-го. Тоді ж відбулося підключення їх до загальних міських мереж – електро-, газо- та водопостачання і каналізаційної системи. Забудовник заздалегідь передбачив встановлення власної електропідстанції. А це означає, що навіть зараз – в період святкових перевантажень мережі, проблем у мешканців будинку не виникатиме.

«Набережний квартал» тримає своє слово!

Усіх обіцянок  «Набережний квартал» дотримався: звів будинок відповідно до заявлених термінів та будівельних стандартів.

Кожна оселя обладнана сучасним індивідуальним газовим котлом та лічильниками, що надзвичайно актуально з точки зору сучасних енергоощадних тенденцій.  Будинок зведено з використанням сучасних систем теплоізоляції з мінераловатним утеплювачем, встановлено металопластикові вікна європейської якості.

«Набережний квартал» тримає своє слово!

Двір новобудови невдовзі стане місцем комфортного сімейного дозвілля, адже тут передбачено зелену зону, спортивні та ігрові майданчики, що є безумовною перевагою  житла у новобудові.

«Набережний квартал» тримає своє слово!

«Набережний квартал» щиро вітає щасливих новоселів з початком прекрасної сторінки у житті! А їхнім майбутнім сусідам повідомляє, що чергова здача в експлуатацію – не за горами. На черзі здача 6-тої та 7-мої секції житлового комплексу.

«Набережний квартал» тримає своє слово!

Саме час замислитись над придбанням стильного і затишного житла в одному з найзручніших житлових комплексів Вінниці!

«Набережний квартал» тримає своє слово!

Тому поспішайте дізнатися про актуальні пропозиції та проконсультуватися у наших менеджерів. Приходьте на індивідуальну консультацію та екскурсію будівництвом,  щоб обрати свою квартиру.

«Набережний квартал» тримає своє слово!

Вул.Київська, 29, телефон:  (098) 732 33 33.



Переглядів: 5278
Поширень: 0