Днями Вінницю збурила історія стривожених власників квартир у кількох новобудовах по вулиці Коріатовичів, а саме «Рів’єри» та «Резиденції».  Одне з популярних інтернет-видань взялося розбиратися: хто і чому гальмує процес та продає «наліво» будівельні матеріали. У публікації абсолютно безпідставно прозвучали знані в місті ЖК «Династія» і «Оскар», а також ім’я їхнього керівника. Вікторія Галіцька готова хоч зараз надати документи своїх об’єктів. Вони до скандалу не мають жодного стосунку.

Річ у тім, що компанія-гігант «Набережний квартал» розпалася, як така, ще далекого 2015-го. Внаслідок цього утворилися окремі будівельні структури, жодним чином не пов’язані між собою.

Згадана у статті пані Чорна справді причетна до «Рів’єри» та «Резиденції», що нині височіють у Вінниці по вулиці Коріатовичів. Що насправді відбувається на будмайданчику і чи є там моменти шахрайства, напевне, мають з’ясувати правоохоронні органи. Людям, які вклали гроші у зведення цих житлових комплексів можна лише щиро поспівчувати. Тяганина, нерви та чутки про незаконні оборудки з цеглою нікому не додадуть здоров’я.    

«Династія» та «Оскар» не мають стосунку до будівельного шахрайства

Що ж до ЖК «Династія» та ЖК «Оскар», то вони у скандальній публікації зовсім ні до чого. Обидва об’єкти – в стадії активного будівництва. «Оскар» наприкінці червня готується приймати новоселів, другу секцію ось-ось здаватимуть в експлуатацію. «Династія» завершує зведення першої секції, у другій секції – вже 6 поверхів, у третій – закладено фундамент.

«Династія» та «Оскар» не мають стосунку до будівельного шахрайства

Про те, що процес йде за планом, забудовник регулярно звітує у профільному журналі, власному сайті та сторінках соцмереж, де неозброєним оком видно зміни.

Будь-який клієнт, за бажанням, може ознайомитись з усім пакетом дозвільних документів – офіс забудовника знаходиться в самому центрі Вінниці. Ніхто не ховається і жодних технічних подробиць будівництва від власників майбутніх квартир не приховує.

«Династія» та «Оскар» не мають стосунку до будівельного шахрайства

Адміністративна команда обох ЖК вкотре закликає громадян бути пильними і уважними. Перед тим, які оплатити купівлю квартири, ретельно дослідіть документи та репутацію компанії-забудовника. Нам шкода ошуканих співвітчизників і прикро через те, що недобросовісні забудовники своїми діями підривають позитивний імідж справжніх зодчих.   

«Династія» та «Оскар» не мають стосунку до будівельного шахрайства

Центральний офіс «ДИНАСТІЯ»

Проспект Коцюбинського, 78,  2-й поверх, праве крило.

Тел.: +38 (068) 333 00 33

http://dunastia.com/news/budivelne_shahraistvo



Переглядів: 2944
Поширень: 0